Greitoji paieška

Raudonųjų serbentų marmeladas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Prisirpę, sumaigyti, menkesnės kokybės raudonieji serbentai nuplaunami, pašalinami koteliai, uogos sutrinamos ir išspaudžiamos pro marlę. Gauta tyrė verdama, kol pradeda tirštėti. Tada supilamas cukrus ir verdama, kol marmeladas tiek sutirštėja, kad, pabraukus šaukštu, kurį laiką lieka matomas dubenio dugnas.

Ingredientai

  • Cukrus:900 g.
  • raudonųjų serbentų tyrė:2 l.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?