Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Prinokusios, kietokos slyvos, perpjaunamos pusiau ir pašalinami kauliukai. Pusė supjaustytų slyvų sudedama į puodą ir maišant kaitinama, kol sukrenta. Po to supilamas cukrus, ir maišant gaminys verdamas ant didelės ugnies, kol cukrus ištirpsta. Tada sudedamos likusios slyvos, ir verdama maišant, kol džemas pradeda tirštėti. Kad būtų skaniau, įpilama citrinos sulčių ir įdedama tarkuotos žievelės.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |