Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuplauti vaisiai supjaustomi į 4 dalis ir pašalinami sėklalizdžiai. Valant vaisiai merkiami į parūgštintą arba pasūdytą vandenį, kad nepajuoduotų.
Pagaminamas 10 proc. stiprumo sirupas (1 l. vandens - 100 g. cukraus) ir jame 15 - 20 min. apvirinami vaisiai. Po to supilamas likęs cukrus, ir džemas verdamas, maišant ir graibant putas, kol sutirštėja.
Išvirtas džemas išpilstomas į stiklainius, kurie hermetiškai uždaromi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |