Greitoji paieška

Vynuogių uogienė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 7)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Uogos perrenkamos, pašalinant pažeistas uogas, po to nuplaunamos, nuskinamos nuo šakučių, suberiamos į emaliuotą dubenį ir užpilamos cukrumi. Po 4 - 5 val. tame pačiame dubenyje uogienė verdama iki užvirimo ant didesnės ugnies, vėliau - ant silpnos 20 min.

Išvirta uogienė iš kart supilstoma į stiklainius, kurie hermetiškai uždaromi

Ingredientai

  • Cukrus:600-900 g.
  • Vanduo:1 stiklinė
  • Vynuogės:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Kristė
Prieš 6 m.
Grupė:
Įvertino:

Vynuogės užderėjo. Žadu išspausti sultis su lėtaeige sulčiaspaude ir iš jų virti uogienę ar kas išeis. Taip darėm su avietėm, gavosi labai gerai.

as
Prieš 6 m.
Grupė:
Įvertino:

reiks issivirti kaip tik vynuoges gerai uzderejo

Jolita
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

Labai lengva. Mano šeimos skaniausias džemas. Kauliukai verdant pakyla gausiu kiekiu, iškart per kiaurasamtį nusėmiau. Pasaka.

o
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

kauliukai nemaiso kazi

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?