Greitoji paieška

Vynuogių uogienė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 7)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Uogos perrenkamos, pašalinant pažeistas uogas, po to nuplaunamos, nuskinamos nuo šakučių, suberiamos į emaliuotą dubenį ir užpilamos cukrumi. Po 4 - 5 val. tame pačiame dubenyje uogienė verdama iki užvirimo ant didesnės ugnies, vėliau - ant silpnos 20 min.

Išvirta uogienė iš kart supilstoma į stiklainius, kurie hermetiškai uždaromi

Ingredientai

  • Cukrus:600-900 g.
  • Vanduo:1 stiklinė
  • Vynuogės:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Kristė
Prieš 10 m.
Grupė:
Įvertino:

Vynuogės užderėjo. Žadu išspausti sultis su lėtaeige sulčiaspaude ir iš jų virti uogienę ar kas išeis. Taip darėm su avietėm, gavosi labai gerai.

as
Prieš 10 m.
Grupė:
Įvertino:

reiks issivirti kaip tik vynuoges gerai uzderejo

Jolita
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

Labai lengva. Mano šeimos skaniausias džemas. Kauliukai verdant pakyla gausiu kiekiu, iškart per kiaurasamtį nusėmiau. Pasaka.

o
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

kauliukai nemaiso kazi

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?