Greitoji paieška

Vyšnių ir trešnių uogienė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Uogos perrenkamos, nuplaunamos, išimami kauliukai. Cukrus užpilamas ant uogų ir laikoma per naktį, kad atsirastų sulčių. Sekančią dieną, jei visas cukrus yra ištirpęs, uogos kaitinamos iki užvirimo ant stiprios ugnies. Po to ugnis sumažinama, indas kartais sukratomas ir nugraibomos putos. Kai sirupas ima tirštėti ir uogos blizgėti, uogienė atšaldoma. Šaldant uogienę, ji keletą kartų sukratoma. Po to išpilstoma į stiklainius ir hermetiškai uždaroma.

Ingredientai

  • Cukrus:4 kg.
  • Trešnės:2 kg.
  • Vyšnios:3 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?