Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Uogos perrenkamos, nuplaunamos, išimami kauliukai. Cukrus užpilamas ant uogų ir laikoma per naktį, kad atsirastų sulčių. Sekančią dieną, jei visas cukrus yra ištirpęs, uogos kaitinamos iki užvirimo ant stiprios ugnies. Po to ugnis sumažinama, indas kartais sukratomas ir nugraibomos putos. Kai sirupas ima tirštėti ir uogos blizgėti, uogienė atšaldoma. Šaldant uogienę, ji keletą kartų sukratoma. Po to išpilstoma į stiklainius ir hermetiškai uždaroma.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |