Greitoji paieška

Duonos žlėgtainis su lašinukais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Bandeles supjaustyti riekelėmis, užpilti verdančiu pienu ir uždengtas laikyti 20 min. Svogūnų laiškus perpjauti pusiau, supjaustyti smulkiomis juostelėmis ir patroškinti svieste. Petražoles nuplikyti karštu vandeniu ir susmulkinti. Lašinius supjaustyti mažomis juostelėmis ir pakepinti keptuvėje. Sumaišyti išmirkusias bandeles, svogūnų laiškus, petražoles, lašinukus, kiaušinius ir prieskonius. Gautą masę padalinti pusiaus, kiekvieną pusę sukrėsti į sidelį balto audeklo gabalą, pundelį stipriai surišti siūlu ir virti 20-30 min pasūdytame vandenyje. Išvirus išimti iš audeklo, suraikyti siūlu piršto storumo riekutėmis. Valgyti paskaninus lydytu sviestu. Tinka ir prie daržovių salotų.

Ingredientai

  • Bandelės:20 (padžiūvusios)
  • Druska:pagal skonį
  • Karštai rūkyti lašiniai:200 g.
  • Kiaušiniai:8 vnt.
  • Muskatas:pagal skonį
  • Petražolės:ryšelis
  • Pienas:1,5 l
  • Pipirai:pagal skonį
  • Sviestas:60 g.
  • Svogūnų laiškai:2-jų svogūnų
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?