Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Bandeles supjaustyti riekelėmis, užpilti verdančiu pienu ir uždengtas laikyti 20 min. Svogūnų laiškus perpjauti pusiau, supjaustyti smulkiomis juostelėmis ir patroškinti svieste. Petražoles nuplikyti karštu vandeniu ir susmulkinti. Lašinius supjaustyti mažomis juostelėmis ir pakepinti keptuvėje. Sumaišyti išmirkusias bandeles, svogūnų laiškus, petražoles, lašinukus, kiaušinius ir prieskonius. Gautą masę padalinti pusiaus, kiekvieną pusę sukrėsti į sidelį balto audeklo gabalą, pundelį stipriai surišti siūlu ir virti 20-30 min pasūdytame vandenyje. Išvirus išimti iš audeklo, suraikyti siūlu piršto storumo riekutėmis. Valgyti paskaninus lydytu sviestu. Tinka ir prie daržovių salotų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |