Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Supjaustykite sūrį centimetro storio griežinėliais ir padėkite į šaldytuvą. Sūris turi būti labai šaltas, galite trumpai įkišti į šaldymo kamerą. Sumaišykite smulkintus riešutus ir maltus džiūvėsėlius. Truputį paplakite kiaušinių baltymus. Pabarstykite sūrį druska ir pipirais, pamirkykite kiaušinių plakinyje ir apvoliokite riešutų bei džiūvėsėlių mišinyje. Įpilkite į storadugnę keptuvę maždaug 2 cm aliejaus ir gerai įkaitinkite. Kepkite sūrį, kol gražiai parus. Išgriebkite kiaurasamčiu ir palikite nuvarvėti ant poperinio rankšluosčio. Patiekite su gruzdintomis bulvių lazdelėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |