Greitoji paieška

Keptas sūris

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Keptas lietuviškas sūris puikiai tiks smaližiams, nes labai skanus su grietine ir cukrumi arba uogiene.

Gaminimas

Kiaušiniai išsukami su druska, suberiami miltai, supilamas pienas ar vanduo ir įmaišoma grietinės tirštumo tešla.

Sūris supjaustomas 1/2-1 cm. storio griežinėliais, kurie pamirkomi tešloje ir šaukštu dedami į įkaitintus riebalus.

Apkepamos abi pusės.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • lietuviškas sūris:400 g.
  • Miltai:1-1/2 stiklinės
  • Riebalai:truputis
  • Rūgpienis:2 stiklinės
Žymės:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?