Greitoji paieška

Kepti salierai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Puikus garnyras prie valgių iš laukinių žvėrių mėsos.

Gaminimas

Nuluptus salierus supjaustykite 1 cm storio griežinėliais, dėkite į karštą pasūdytą vandenį ir virkite. Vandens turi būti tiek, kad vos apsemtų daržoves. Išvirusius saliero gabalėlius nugriebkite, nuvarvinkite, suvilgykite išplaktame kiaušinyje, apvoliokite džiūvėsėliuose, ir kepkite iš abiejų pusių riebaluose, kol pagels.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Malti džiūvėsėliai:3 - 4 šaukštai
  • Riebalai:100g
  • Salierai:2 - 3 vnt.
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?