Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Puikus garnyras prie valgių iš laukinių žvėrių mėsos.
Nuluptus salierus supjaustykite 1 cm storio griežinėliais, dėkite į karštą pasūdytą vandenį ir virkite. Vandens turi būti tiek, kad vos apsemtų daržoves. Išvirusius saliero gabalėlius nugriebkite, nuvarvinkite, suvilgykite išplaktame kiaušinyje, apvoliokite džiūvėsėliuose, ir kepkite iš abiejų pusių riebaluose, kol pagels.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |