Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Kietai virti kiaušiniai nulupami, perpjaunami išilgai, išimami tryniai, kurie pertrinami per sietelį, pridedama smulkiai pjaustytų kepintų svogūnų, stalo garstyčių, druskos, grietinės ir viskas išmaišoma. Trynio vieta pro konditerinį maišelį pripildoma pagamintu kimšiniu. Kiaušiniai puošiami pjaustytais svogūnų laiškais, žalumynais, užpilami grietine, aplinkui užbarstoma pertrintu tryniu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |