Paruošiamas per: 25 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Pomidorams nupjaunami dugneliai. Šaukštuku išimamos sėklinės, išpilama sunka, kad pasidarytų įdubimas.
Žalias kumpis sukapojamas, pridedama trupiniais kapoto pyrago minkštimo, kietai virto kapoto kiaušinio, kapotų petražolių, žalumynų, sutrinto su druska česnako, pipirų, druskos, šiek tiek sultinio ir viskas išmaišoma.
Pomidorai pripildomi, sudedami į riebalais išteptą skardą arba keptuvę, apibarstoma džiūvėsėliais, aplaistomi sviestu ir užkepami.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |