Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Piršteliai su sūriu prie alaus
Gaminimas
Druską ir citrinos rūgštį ištirpinkite vandenyje, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus (500 g.), sudėkite sviestą arba margariną (30 g.) ir užminkykite tešlą. 30 min. palikite, kad išbrinktų.
Margariną suminkštinkite ir sumaišykite su miltais (10 proc. bendro miltų svorio).
Paruoštą tešlą iškočiokite stačiakampio forma, kad kraštai būtų plonesni. Į tešlos vidurį dėkite su miltais sumaišytą margariną. Tešlą sulankstykite voko forma (tešla ir margarinas turi būti vienodos konsistencijos). Taip paruoštą tešlą lankstykite ir kočiokite 4 kartus.
Po to galutinai paruoštą tešlą iškočiokite 1 cm. storio sluoksniu. Paviršių patepkite kiaušiniu, pabarstykite sūrio trupinaisi, sumaišytais su druska. Sūrio trupinius įkočiokite, kad nenubyrėtų. Tešlą supjaustykite maždaug 12 cm. pločio juostomis, o iš juostų padarykite 1,5 cm. pločio pirštelius.
Kepkite maždaug 10 - 15 min. 180 - 200 laipsnių temperatūroje.
Ingredientai
- Citrinos rūgštis:truputis
- Druska:20 g.
- Fermentinis sūris:180 g.
- Kiaušiniai:2 vnt.
- Margarinas:330 g.
- Miltai:530 g.
- Vanduo:220 g.
Receptas #7578

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |