Greitoji paieška

Piršteliai su sūriu prie alaus

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Druską ir citrinos rūgštį ištirpinkite vandenyje, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus (500 g.), sudėkite sviestą arba margariną (30 g.) ir užminkykite tešlą. 30 min. palikite, kad išbrinktų.

Margariną suminkštinkite ir sumaišykite su miltais (10 proc. bendro miltų svorio).

Paruoštą tešlą iškočiokite stačiakampio forma, kad kraštai būtų plonesni. Į tešlos vidurį dėkite su miltais sumaišytą margariną. Tešlą sulankstykite voko forma (tešla ir margarinas turi būti vienodos konsistencijos). Taip paruoštą tešlą lankstykite ir kočiokite 4 kartus.

Po to galutinai paruoštą tešlą iškočiokite 1 cm. storio sluoksniu. Paviršių patepkite kiaušiniu, pabarstykite sūrio trupinaisi, sumaišytais su druska. Sūrio trupinius įkočiokite, kad nenubyrėtų. Tešlą supjaustykite maždaug 12 cm. pločio juostomis, o iš juostų padarykite 1,5 cm. pločio pirštelius.

Kepkite maždaug 10 - 15 min. 180 - 200 laipsnių temperatūroje.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?