Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Baltąsias porų dalis 15 min. virti pasūdytame vandenyje. Paskui išgriebti ir, vandeniui nuvarvėjus, sudėti į riebalais išteptą ugniai atsparų indą. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti alumi, pasūdyti, paskaninti maltais pipirais ir nuolat maišant pakaitinti, kol užvirs. Paruoštą padažą užpilti ant porų, ant viršaus sudėti supjaustytą plonais griežinėliais dešrą, apibarstyti rupiai tarkuotu fermentiniu sūriu ir 15 min. kepti karštoje orkaitėje
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |