Greitoji paieška

Pyragėliai iš plekšnių su prieskoniais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Patroškinkite žuvies filė piene maždaug 15 min., kol plekšnės suminkštės. Nuvarvinkite filė, pieną pasilikite. Nulupkite žuvies odą, išrinkite kaulus. Mėsmale kelis kartus permalkite žuvį, bulves, pankolį, česnaką, petražoles, kiaušinius ir sviestą. Įpilkite 2 šaukštus pieno, kuriame troškinote žuvį, įberkite pagal skonį druskos ir pipirų. Aušinkite šaldytuve apie 30 min., tada rankomis suformuokite 20 pyragėlių. Sumaišykite duonos trupinius ir sezamo sėklas. Pavoliokite pyragėlius mišinyje. Didelėje keptuvėje storu dugnu įkaitinkite aliejų ir maždaug 4 min. virkite pyragėlius, kol gražiai pagels.  

Ingredientai

  • Aliejus:3 šaukštai
  • baltos duonos trupiniai:2 puodeliai
  • Bulvės:450 g. (virtos)
  • Česnakai:1 skiltelė (smulkiai sukapota)
  • Druska:pagal skonį
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • pankolio gumbas:1 vnt. (smulkiai sukapotas)
  • Petražolės:3 šaukštai (kapotos)
  • Pienas:300 ml
  • plekšnės filė:450 g.
  • Sezamo sėklos:2 šaukštai
  • Sviestas:1 šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?