Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Patroškinkite žuvies filė piene maždaug 15 min., kol plekšnės suminkštės. Nuvarvinkite filė, pieną pasilikite. Nulupkite žuvies odą, išrinkite kaulus. Mėsmale kelis kartus permalkite žuvį, bulves, pankolį, česnaką, petražoles, kiaušinius ir sviestą. Įpilkite 2 šaukštus pieno, kuriame troškinote žuvį, įberkite pagal skonį druskos ir pipirų. Aušinkite šaldytuve apie 30 min., tada rankomis suformuokite 20 pyragėlių. Sumaišykite duonos trupinius ir sezamo sėklas. Pavoliokite pyragėlius mišinyje. Didelėje keptuvėje storu dugnu įkaitinkite aliejų ir maždaug 4 min. virkite pyragėlius, kol gražiai pagels.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |