Greitoji paieška

Rosinio turnedas (Italija)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Jautienos filė pasūdoma ir iš abiejų pusių apkepinama svieste, apibarstoma pipirais ir uždedama ant svieste pakepintų pyrago riekelių.

Ant kiekvienos filė uždedama po riekelę kiaulės kepenų pašteto. Papuošiama pomidorų, citrinos skiltelėmis ir petražolių lapais.

Ingredientai

  • Citrina:2 skiltelės
  • Druska:pagal skonį
  • Jautiena:2 gabalai
  • kiaulės kepenų paštetas:2 riekelės
  • petražolė:2 šakelės
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorai:2 vnt.
  • Pyragas:2 riekelės
  • Sviestas:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?