Greitoji paieška

Šalta virta mėsa su pomidorais ir ankštiniais pipirais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais, pipiro ankštis ir pomidorus - kubeliais. Sukapokite svogūną ir juo apibarstykite mėsą. Grūstuvėje sugrūskite arba mediniu šaukštu sutrinkite česnaką, kol išsiskirs sultys. Apipilkite jį aliejumi, sudėkite prieskonius ir gerai išmaišykite. Pagamintu padažu palaistykite produktus. Iki serviravimo laikykite šaltai.

Ingredientai

  • 3% actas:1 - 2 šaukštai
  • Aliejus:Pusė stiklinės
  • ankštiniai pipirai:2 vnt.
  • Druska:Pagal skonį
  • nedidelis svogūnas:1 vnt.
  • Pipirai:Pagal skonį
  • pjaustyti žalumynai:Pagal skonį
  • Pomidorai:3 - 4 vnt.
  • skiltelė česnako:1 vnt.
  • Virta mėsa:300g
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?