Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Skaniausi sumuštiniai
Gaminimas
Pasigamineme tūkstančio salų padažą (jeigu neturime pirktinio): sumaišome majonezą, ketčiupą, tobasco padažą, ir ką turime - marinuotus agurkėlius, svogūną, alyvuoges ar kietai virtą kiaušinį. Čia pagal kiekvieno skonį :) Galima naudoti tik majonezą ir ketčiupą. Įkaitinkite didėlę keptuvę. Sviestu truputi ištepkite tą forminės duonos pusę, kurią dėsite į keptuvę, kad sumuštiniai geriau apskrustų ir nepridegtų. Užpilkite po šaukštą tūkstančio salų padažo ant neišteptos sviestu sumuštinių duonos pusės. Ant 4 sumuštinių duonos riekių dėkite po riekę sūrio, 2 griežinėlius jautienos kumpio, raugintų kopūstu ir ant višaus kitą riekę sūrio. Uždenkite kita rieke sumušiniu duonos, ir kepkite apie 15 min. kiekvieną pusę, kol sumuštiniai apskrus ir pagels. Skanaus ;)
Ingredientai
- Forminė duona:8 riekės
- Jautienos kumpis:8-16 griežinėlių
- Rauginti kopūstai:stiklinė
- Sūris:8 griežinėliai
- Sviestas:2 valgomieji šaukštai
- Tūkstančio salų padažas:1/2 stiklinės
Receptas #5632

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |