Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nedideliame puode užvirkite apie 1 stiklinę vandens. Įberkite druskos, o jei ištirpus, sudėkite griežinėliais pjaustytą citriną. Taip virkite tol, kol praktiškai nebeliks vandens. Nemaišykite.
Ant batono riekės dėkite rūkytos lašišos gabalėlį, tada sūrio,smulkinto česnako ir galiausiai - citrinos griežinėlį. Užvožkite kita batono riekele.
Sumuštinio viršų patepkite sviestu ir dėkite į įkaitintą keptuvę sviestu žemyn. Kai gražiai apskrus, sviestu aptepkite antrą pusę ir vėl gražiai apkepkite.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |