Greitoji paieška

Sūrio putėsiai su krabais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Krabų mėsą smulkiai supjaustome, pašlakstome citrinos sultimis ir paliekame pusvalandžiui pastovėti. Želatiną išbrinkiname nedideliame kiekyje šalto vandens. Tada ištirpiname garų vonelėje. Gorgonzolą sutriname šakute, sudedame į puodą ir užkaičiame, nustatę silpną kaitrą. Pamažu maišydami supilame grietinėlę, tabasco padažą. Maišome, kol masė tampa vienalytė. Nukaičiame. Sudedame susmulkintą maskarponę, kiaušinių baltymus, viską gerai išmaišome. Įmaišome krabų mėsą. Masę sudedame į formelę ir padedame kelioms valandoms šaltai, kad sustingtų. Formelę trumpam panardiname į šiltą vandenį ir išvožiame putėsius į salotų lapais papuoštą lėkštę. Puošiame graikinių riešutų puselėmis.

Ingredientai

  • "tabasco" padažas:5 lašai
  • Citirnų sultys:1 šaukštas
  • Druska:pagal skonį
  • Gorgonzolos sūris:250 g.
  • Graikiniai riešutai:(puselės, papuošimui)
  • Grietinėlė:125 ml (35%)
  • Kiaušinių baltymai:2 vnt.
  • Krabų mėsa:200 g.
  • Maskarponės sūris:150 g.
  • Salotų lapai:(papuošimui)
  • Želatina:16 g.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?