Greitoji paieška

Užkandis "Musaka"

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Smulkiai supjaustytus svogūnus kepti riebaluose, kol jie pasidarys "stikliniai". Sudėti mėsą, dar truputį pakepinti. Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais, apvirti vandenyje. Ištepti riebalais troškintuvą, sudėti sluoksniais bulves ir mėsą, įberti druskos, paprikos (pirmas ir paskutinis sluoksnis turi būti bulvių). Troškinio paviršių aptepti patroškinta ir pertrinta pomidorų mase. Troškinti valandą karštoje orkaitėje. Baigiant troškinti supilti piene išplaktus kiaušinius. Patiekiant į stalą pabarstyti smulkintais petražolių lapeliais.

Ingredientai

  • Bulvės:1 kg.
  • Druska:pagal skonį
  • Kiaušiniai:3 vnt.
  • Malta mėsa:1 kg.
  • Maltos paprikos:2 šaukštai
  • Miltai:1 šaukštas
  • Petražolės:žiupsnelis
  • Pienas:1 stiklinė
  • Pomidorai:400 g.
  • Riebalai:150 g.
  • Svogūnai:1 vnt.
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?