Užkandžio kukuliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Jautienos ir kiaulieno faršą sudedame į gilų dubenį. Įmušame kiaušinius. Batoną išmirkome piene, nuspaudžiame ir grūdame, kol nelieka gumuliukų. Sudedame į mėsos faršą. Mėsą maišome tol, kol masė tampa puri. Baigdami maišyti sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus, suberiame miltus, pasūdome, įberiame pipirų ir bazilikų. Iš mėsos padarome 3-4 cm. skersmens apskritus kukulius. Kepame 230 laipsnių karštumo orkaitėje maždaug 45 minutes. Kukulius tiekiame karštus arba šaltus kaip užkandį. Papuošiame žalumynais. Tiekiame su duona arba karštomis bulvėmis ir daržovėmis.

Ingredientai

  • Batonas:100 g.
  • Bazilikai:žiupsnelis
  • Druska:pagal skonį
  • Jautienos filė:400 g.
  • Kiaulienos faršas:100 g. (riebaus)
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Miltai:2 šaukštai
  • Pienas:100 ml
  • Riebalai:(kepimui)
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Žalumynai:(papuošimui)
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?