Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Sraiges perplauti ir užmerkti 12 val. į actą. Po to išvirti jas su geldelėmis vandenyje. Išpilti vandenį ir peiliu pradurti kitoje namelio pusėje. Iškepti svogūnus aliejuje. Įmesti dešrą, supjaustytą gabaliukais, česnaką ir žalumą. Įpilti stiklinę vyno ir įmesti sraiges. Jei vandens mažai, įpilti truputį, kad sraigės būtų padaže. Virti 1 valandą. Įmesti džiūvėsėlius. Po kurio laiko nuimti nuo ugnies ir tiekti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |