Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šiam patiekalui labiausiai tiktų baravykai. tačiau gerai ir kitokie. Grybus nuvalyti, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir gerai nuplauti. Nuvarvinti. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, suversti ten grybus, pasūdyti ir kepti. Kai grybai iškeps, ant jų pabarstyti miltų ir gerai išmaišyti. Supilti grietinę ir pakaitinti iki virimo. Ant viršaus užberti tarkuoto sūrio, prieskonių. Keptuvę uždengti dangčiu, užgesinti ugnį ir leisti kelias minutes pastovėti, kad sūris ištirptų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |