Greitoji paieška

Vynuogių vėrinukai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Ant medinių pagaliukų paeiliui suverkite vynuoges, uogas ar vaisius ir bananų riekeles. Apšlakstykite citrinos sultimis ir pabarstykite cukrumi. Vėrinukus sudėkite ant grotelių ir kelias minutes pakepkite. Padažui šokoladą ištirpinkite ir sumaišykite su grietinėle. Į lėkštę sudėkite vėrinukus ir apipilkite padažu, papuoškite uogomis.  

Ingredientai

  • Bananai:1-2 vnt.
  • Citrinos sultys:1 šaukštas
  • Cukrus:(apibarstymui)
  • Grietinėlė:50 g.
  • Juodasis šokoladas:100 g.
  • Uogos:arba vaisiai
  • žaliosios vynuogės:1 kekė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?