Greitoji paieška

Abrikosų desertas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Abrikosus nuplauname, išimame kauliukus, susmulkiname, įpilame cukraus, vandens ir išverdame. Atvėsusią masę pertriname. Grietinėlę išplakame su cukrumi, įmaišome abrikosus, išbrinkintą ir ištirpintą želatiną. Supilame į vandeniu sudrėkintą ir cukrumi pabarstytą formą ir laikome šaldytuve 4-5 valandas. Tuomet išverčiame į lėkštę, uždedame supjaustytų vaisių ir užpilame paruoštu greitai stingstančiu bespalviu tortų padažu.

Ingredientai

  • Abrikosai:300 g
  • Cukrus:1 stiklinė
  • Greitai stingstantis torto padažas:0,5 pakelio
  • Grietinėlė:300 g
  • Kivis:1 vnt.
  • Nektarinai:2 vnt.
  • Vanduo:0.5 stiklinės
  • Želatina:20 g
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?