Greitoji paieška

Obuoliai tešloje

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Obuoliai nuplaunami, nulupami, supjaustomi 1/2 cm storumo riekelėmis ir užbarstomi cukrumi.

Į pieną sudedami kiaušinių tryniai, druska, cukrus (3 g.), grietinė, supilami miltai ir gerai išplakama. Tada sudedami išplakti kiaušinių baltymai ir atsargiai išmaišoma.

Obuolių griežinėliai pavilgomi į tešlą, dedami į įkaitintus riebalus ir kepami, kol pagelsta. Jei obuoliai dar kieti, 5 minutėm statomi į orkaitę.

Patiekiant valgyti apibarstoma cukraus pudra. Atskirai paduodamas abrikosų džemas.

Ingredientai

  • abrikosų džemas:10 g.
  • Cukraus pudra:5 g.
  • Cukrus:18 g.
  • Druska:1/5 g.
  • Grietinė:5 g.
  • Kiaušiniai:1/2 vnt.
  • Lydytas sviestas:10 g.
  • Miltai:20 g.
  • Obuoliai:70 g.
  • Pienas:20 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?