Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Daniškas obuolių pyragas.
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis, sudėti į puodą, įpilti truputį vandens, pavirti. Pertrinti per sietą, padėti atskirai.
Keptuvėje pašildyti sviestą, suberti sutarkuotus džiūvėsius ir cukrų, mišinį apkepinti.
Į gilų indą pakaitomis dėti obuolių košės ir kepintų džiūvėsių sluoksnius. Galiausiai uždėti sluoksnį plaktos grietinėlės. Tiekti ataušusį.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |