Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Obuoliai nulupami, perpjaunami pusiau, išimamos sėklos. Vanduo su cukrumi užvirinamas, supilamos citrinų sultys, sudedami obuoliai ir verdami ant silpnos ugnies, kol suminkštėja. Atvėsę sirupe obuoliai kiauru samčiu išimami, sudedami į stiklinį pusdubenį, o į sėklų duobeles pridedama uogienės, Likęs sirupas nukošiamas, sumaišomas su karštame vandenyje ištirpinta želatina ir supilamas ant obuolių. Paduodant papuošiama plakta grietinėle.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |