Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Keptuvas arba pudingo kepimo forma ištepama riebalais. Sienelės ir dugnas išklojama batono riekutėmis. Jos prieš tai pavilgomos pieno, kiaušinio ir druskos plakinyje. Ant batono sudedama konservų mėsa, pabarstoma prieskoniais, ant viršaus sudedamas tarkuotas sūris. Viršutinis sluoksnis - batono riekutės, mirkytos plakinyje.
Sluoksniai truputį suspaudžiami. Pudingas pakaitinamas orkaitėje, užpilamas likęs pieno ir kiaušinių plakinys, apibarstoma tarkuotu sūriu ir kepama karštoje orkaitėje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |