Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Nepjaustytą mėsą įdėkite į šaltą vandenį ir užvirinkite. Nugraibykite putas, sudėkite prieskonius ir virkite ant mažos ugnies, kol išvirs. Paskui iš sultinio mėsą išimkite, ataušinkite ir supjaustykite kubeliais. Suktinį iškoškite. Želatiną 30 min brinkykite šaltame vandenyje, paskui ištirpinkite karštame vandenyje ir pavirinkite su sultiniu. Į keturkampę formą įpilkite šiek tiek sultinio ir leiskite jam sustingti. Tada sudėkite mėsą, daržoves ir supjaustytus kiaušinius, užpilkite likusiu sultiniu ir padėkite šaltai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |