Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Burokėlius sutarkuojame BTB pjaustykle (naudojame ašmenis morkoms tarkuoti ). Į burokėlius dedame pusę majonezo, prieskonių.Bulves susmulkiname kiaušinių pjaustykle (arba Quick Shefu). Sudedame likusį majonezą, prieskonius.Quick Shefe sumalame graikiškus riešutus.Varškę su grietine, česnaku ir prieskoniais sumalame Quick Shefe.Želė žiedą ištepame aliejumi ir į jį dedame sluoksnius: I sluoksnis – pusę burokėlių masės, II sluoksnis – pusę bulvių masės, III sluoksnis – visa varškės masė sluoksnis – malti riešutai (truputį galima palikti papuošimui)V sluoksnis – likusi burokėlių masėVI sluoksnis – likusi bulvių masėŽelė žiedą dedame į šaldytuvą nakčiai arba į šaldymo kamerą 30 min. Išėmę serviruojame serviravimo lėkštėje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |