Greitoji paieška

Valentinos daržovių žiedas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Burokėlius sutarkuojame BTB pjaustykle (naudojame ašmenis morkoms tarkuoti ). Į burokėlius dedame pusę majonezo, prieskonių.Bulves susmulkiname kiaušinių pjaustykle (arba Quick Shefu). Sudedame likusį majonezą, prieskonius.Quick Shefe sumalame graikiškus riešutus.Varškę su grietine, česnaku ir prieskoniais sumalame Quick Shefe.Želė žiedą ištepame aliejumi ir į jį dedame sluoksnius: I sluoksnis – pusę burokėlių masės, II sluoksnis – pusę bulvių masės, III sluoksnis – visa varškės masė sluoksnis – malti riešutai (truputį galima palikti papuošimui)V sluoksnis – likusi burokėlių masėVI sluoksnis – likusi bulvių masėŽelė žiedą dedame į šaldytuvą nakčiai arba į šaldymo kamerą 30 min. Išėmę serviruojame serviravimo lėkštėje.

Ingredientai

  • Bulvės:6 vnt.
  • Burokėliai:2 vnt. (virti)
  • Česnakai:3 skiltelės
  • Graikiniai riešutai:100 g.
  • Grietinė:50 g.
  • Majonezas:200 g.
  • Prieskoniai:pagal skonį
  • Varškė:200 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?