Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Sluoksniuotos tešlos kvadratys atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros. Kiaušinius išplakti ir jais aptepti tešlos kvadratus. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti 15-20 min. Ataušinti ir kiekvieną kvadratą perpjauti skersai. Sūrį, varškę, cukrų ir citrinų sultis sumaišyti į vientisos konsistencijos kremą. Braškes nuvalyti, nuplauti ir perpjauti į keturias dalis. Keletą braškių palikti papuošimui, o kitas atsargiai įmaišyti į kremą. Juo aptepti apatinius tešlos lakštus, o ant viršaus uždėti kitus. Puošti į keturias dalis supjaustytomis braškėmis bei cukraus granulėmis. (10 pyragėlių)
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |