Miltai
Miltai – tai maisto ingredientas, gaminamas iš miglinių šeimos augalų genties (miežių, rugių, kviečių, ryžių, kukurūzų ar sojų) sumaltų grūdų. Miltuose gausu angliavandenių, krakmolo, truputis baltymų ir cukraus. Miltai – pagrindinis kepinių ingredientas. Miltai klasifikuojami pagal žaliavą iš kurios yra gaminami (miežiniai, kvietiniai, ruginiai miltai ir t.t.). Pasaulyje populiariausi kvietiniai miltai. Archeologiniai tyrimai rodo, jog miltai jau buvo gaminami prieš daugiau nei 75 tūkstančius metus Azijoje.
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m. |
Svečias |
Citrininis kokteilis
skanu
Prieš 9 m. |
Svečias |
Troškintas fazanas
Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Šokoladas
Kaip jus cia rankas deginat?
Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m. |
Svečias |
Paukštienos šaltiena su daržovėmis
Isties labai skanu!!!
Prieš 9 m. |
Svečias |
Pieniški meduoliai
Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?