Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi šiaudeliais ir apšlakstomi citrinos sultimis, kad nepatamsėtų. Obuoliai nulupami ir, supjaustyti kaip salierai, 3-5min. palaikomi citrinos rūgštimi parūgštintame vandenyje. Paskui kiuarasamčiu išgriebiami ir sudedami ant salierų, suberiami smulkiai supjaustyti krapai, uždedama majonezo ir šakute sumaišoma. Valgoma su baltos duonos skrebučiais arba su aliejuje pakepinta juoda duona.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |