Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Labai skanus tortas, kurio nereikia kepti. Patiks ir dideliam, ir mažam ;)
Sausainiai (trapūs) sumalami (pusė stilinės paliekama apvoliojimui), į juos sudedama uogienė, išminkoma ir daromi nedideli riešutėliai. Jie apvoliojami sumaltais sausainiais ir apdžiovinami orkaitėje.
Į torto formą, išklotą pergamentiniu popieriumi ir išteptą sviestu, suberiami apdžiuvę riešutėliai ir užpilama kremu. Viršus papuošiamas riešutais, slyvomis, ir tortas pastatomas šaltai.
Kremas: tryniai išsukami su cukrumi bei miltais iki purumo, palengva supilami į karštą pieną ir maišant užvirinama. Į ataušusią masę dedama po šaukštą sviesto ir gerai išsukama.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |