Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Ypač paprastas naminės duonelės su česnakais ir sūriu receptas.
Itališką arba prancūzišką duonos kepalą perpjaukite išilgai pusiau.
Sumaišykite sviestą, smulkintą česnaką ir petražoles.
Paruoštu mišiniu storai aptepkite abi kepalo puses. Ant viršaus užberkite tarkuoto fermentinio sūrio.
Kepkite orkaitėje, kol sūris pradės lydytis (stenkitės neperkepti, nes duona gali greitai sudegti).
Iškepę, leiskite šiek tiek atvėsti ir tuomet tiekite į stalą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |