Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kmynai nuplaunami, užpilami šaltu vandeniu ir virinami uždengtame puode nuo užvirimo dar 30 min. Paskui skystis perkošiamas, suberiamas cukrus, sudedama plonais griežinėliais supjaustyta citrina ir, sunkai atvėsus iki 30 laipsnių, supilamos su cukrumi ištrintos mielės. Indas pridengiamas drobule ir gira rauginama 2-3 dienas šiltame kambaryje. Po to nugraibomos putos, gira perkošiama ir supilstoma į butelius. Gerai užkimšta ji laikoma rūsyje.
Girą galima gerti po 2-3 dienų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |