Sluoksniuota mišrainė "Drugelis"

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sviestą užšaldykite šaldiklyje. Kiaušinius kietai išvirkite, tada trynius atskirkite nuo baltymų. Atskirai sukapokite trynius, baltymus, svogūną ir petražoles. Sūrį ir sviestą sutarkuokite, tuną sutrinkite šakute. Dalį morkos sukapokite, kitą suraikykite griežinėliais (galite išpjaustyti gėles). Plokščiame dubenyje produktus sluoksniuokite tokia tvarka: baltymai, sūris, tunas, svogūnas, pusė majonezo, pusė trynių, sviestas, likęs majonezas. Patį viršų pabarstykite likusiais tryniais. Tada iš popieriaus iškirpkite drugelį, jį dėkite ant užkandžio, berkite petražoles. Kai nuimsite formą, atsiras drugelis. Iš morkos gabaliukų berkite drugelio kūnelį, sparnus puoškite morkų griežinėliais arba gėlėmis, iš poro išpjaukite ūsus. Užkandį atšaldykite, raikykite peiliu kaip tortą ir skanaukite. Šaltinis: žurnalas "Darbštuolė"

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?