Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Prisirpę, nuvalytos ir nuplautos avietės bei serbentai sumaišomi, supilami į emaliuotą puodą, užpilama vandens, kad pusiau apsemtų uogas, ir verdama, kol uogos suverda.
Tada jos išpilamos ant ištemptos marlės ir paliekamos, kad sultys nutekėtų. Gautos sultys supilamos į puodą, pamatuojamas jų tūris ir verdama, graibant putas, kol pusė sulčių nuverda. Po to supilamas cukrus ir verdama, kol drebučių lašas šaltame vandenyje nebeišsiskleidžia. Išvirti drebučiai supilami į stiklainius.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |