Greitoji paieška

Aviečių-serbentų drebučiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Prisirpę, nuvalytos ir nuplautos avietės bei serbentai sumaišomi, supilami į emaliuotą puodą, užpilama vandens, kad pusiau apsemtų uogas, ir verdama, kol uogos suverda.

Tada jos išpilamos ant ištemptos marlės ir paliekamos, kad sultys nutekėtų. Gautos sultys supilamos į puodą, pamatuojamas jų tūris ir verdama, graibant putas, kol pusė sulčių nuverda. Po to supilamas cukrus ir verdama, kol drebučių lašas šaltame vandenyje nebeišsiskleidžia. Išvirti drebučiai supilami į stiklainius.

Ingredientai

  • Avietės:1 l.
  • Cukrus:1,5 kg.
  • serbentų sultys:1 l.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?