Greitoji paieška

Aviečių-serbentų drebučiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Prisirpę, nuvalytos ir nuplautos avietės bei serbentai sumaišomi, supilami į emaliuotą puodą, užpilama vandens, kad pusiau apsemtų uogas, ir verdama, kol uogos suverda.

Tada jos išpilamos ant ištemptos marlės ir paliekamos, kad sultys nutekėtų. Gautos sultys supilamos į puodą, pamatuojamas jų tūris ir verdama, graibant putas, kol pusė sulčių nuverda. Po to supilamas cukrus ir verdama, kol drebučių lašas šaltame vandenyje nebeišsiskleidžia. Išvirti drebučiai supilami į stiklainius.

Ingredientai

  • Avietės:1 l.
  • Cukrus:1,5 kg.
  • serbentų sultys:1 l.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?