Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Liežuvį išverdame su prieskoniais. Ausis paverdame 20 min. Į jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais supjaustytą morką. Šį vyniotinį susukame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir verdame su prieskoniais.Karštą vyniotinį paslegiame ir atšaldome.Užkandį patiekiame su majonezu ar krienais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Tikrai taip, pussesere Ir šiaip, vtiruvėje kur bepasisuktum, visur pilna vietos fantazijai, tik trūksta laiko toms fantazijoms įgyvendinti
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |