Greitoji paieška

"Liežuvautojos" užkandis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Liežuvį išverdame su prieskoniais. Ausis paverdame 20 min. Į jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais supjaustytą morką. Šį vyniotinį susukame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir verdame su prieskoniais.Karštą vyniotinį paslegiame ir atšaldome.Užkandį patiekiame su majonezu ar krienais.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Kiaulės ausys:2
  • Kiaulės liežuvis:1
  • Malti juodieji pipirai:1/4 šaukštelio
  • Morka:1
  • Prieskoniai:pagal skonį
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

vQRNXHPDfZEiAb
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

Tikrai taip, pussesere Ir šiaip, vtiruvėje kur bepasisuktum, visur pilna vietos fantazijai, tik trūksta laiko toms fantazijoms įgyvendinti

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?