Greitoji paieška

Apkepas su žiediniais kopūstais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš 1,5 stiklinės miltų, margarino, 1 kiaušinio, 0,5 stiklinės grietinės ir druskos užminkyti tešlą. 1 val. tešlą palaikykite šaldytuve, tada ją padalinkite pusiau: vieną dalį išklokite keptuvėje, o kitą - kepkite orkaitėje, kol pagels.

Žiedinius kopūstus išvirkite pasūdytame vandenyje, ataušinkite ir supjaustykite gabaliukais.

Iš sviesto, 2 šaukštų miltų ir pieno paruoškite padažą. Jį ataušinkite, įmaišykite išplaktus kiaušinius ir tarkuotą sūrį, pagardinkite cukrumi, pipirais ir druska.

Žiedinius kopūstus sluoksniu dėkite ant iškeptos tešlos gabalo, apibarstykite džiūvėsiais, užpilkite paruoštu padažu. Ant viršaus uždėkite likusią iškočiotą tešlą.

Viršų subadykite šakute, aptepkite kiaušiniu ir kepkite vid. karštumo orkaitėje apie 30 min.

Ingredientai

  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Džiūvėsiai:2 šaukštai
  • Fermentinis sūris:1 šaukštas
  • Grietinė:0,5 stiklinės
  • Kiaušinis:3 vnt.
  • Margarinas:2 šaukštai
  • Miltai:1,5 stiklinės
  • Pienas:0,5 stiklinės
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Žiediniai kopūstai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?