Greitoji paieška

Baklažanų ir pomidorų apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
21 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Puikus vegetariškas apkepas su baklažanais, pomidorais ir sūriu.

Gaminimas

Keptuvėje sumaišykite alyvuogių aliejų ir grūstą česnaką bei kepkite 3 min. Tada sudėkite konservuotus pomidorus ir kaitinkite apie 8 min. Po to sudėkite pomidorų padažą ir išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir jame apkepinkite supjaustytus baklažanus (5-7 min.). Apkeptus baklažanus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus.

Dalį apkeptų ir nusausintų baklažanų sudėkite į kepimo indo dugną. Ant jų dėkite dalį paruošto padažo. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto fermentinio sūrio ir smulkintų bazilikų. Sluoksniavimą kartokite, kol sunaudosite visus ingredientus. Galiausiai ant viršaus supilkite išplaktą kiaušinį, užbarstykite šiek tiek tarkuoto sūrio.

Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:6 šaukštai
  • Baklažanai:4 vnt.
  • Bazilikas:20 g.
  • Česnakas:2 skiltelės
  • Fermentinis sūris:85 g.
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Konservuoti pomidorai:800 g.
  • Pomidorų padažas:2 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?