Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Porus supjaustyti 4 - 5 cm. ilgio gabalais, pakepinti svieste ir ištroškinti, įpylus truputį pasūdyto vandens.
Virtus šviežius arba konservuotus grybus pakepinti svieste. Baigiant kepti, sudėti supjaustytus nuluptus pomidorus arba pomidorų tyrę, pasūdyti ir dar 5 - 7 min. patroškinti. Paruoštus grybus susluoksniuoti su porais. Paviršių apibarstyti kmynais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |