Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Miltai išsijojami su cukrumi (20 g.) ir druska. Miltų kauburėlyje padaroma duobutė, į ją sudedama trinta varškė, kapotas sviestas ir suminkoma vientisa tešla. Iš jos iškočiotas stačiakampis lakštas supjaustomas kvadratėliais, atitinkančiais obuolio dydį.
Obuoliai nulupami, sėklalizdžiai išimami ir jie pusiau ištroškinami cukraus su citrinos žievele tirpale (40 g.). Atvėsę, nuvarvinti obuoliai dedami ant tešlos kvadratėlių, apibarstomi cukrumi ir cinamonu. Tešlos kvadratėlių priešpriešiniai kampai suspaudžiami vienas su kitu, aptepama plaktu kiaušiniu. Obuoliai tešloje kepami karštoje orkaitėje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |