Greitoji paieška

Obuoliai varškės tešloje

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Miltai išsijojami su cukrumi (20 g.) ir druska. Miltų kauburėlyje padaroma duobutė, į ją sudedama trinta varškė, kapotas sviestas ir suminkoma vientisa tešla. Iš jos iškočiotas stačiakampis lakštas supjaustomas kvadratėliais, atitinkančiais obuolio dydį.

Obuoliai nulupami, sėklalizdžiai išimami ir jie pusiau ištroškinami cukraus su citrinos žievele tirpale (40 g.). Atvėsę, nuvarvinti obuoliai dedami ant tešlos kvadratėlių, apibarstomi cukrumi ir cinamonu. Tešlos kvadratėlių priešpriešiniai kampai suspaudžiami vienas su kitu, aptepama plaktu kiaušiniu. Obuoliai tešloje kepami karštoje orkaitėje.

Ingredientai

  • Cinamonas:pagal skonį
  • Citrinos žievelė:truputis
  • Cukrus:80 g.
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Miltai:100 g.
  • Obuoliai:10 vnt.
  • Sviestas:25 g.
  • Varškė:120 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?