Greitoji paieška

Ryžių pyragaičiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Ryžiai išverdami piene su druska ir cukrumi.

Tešla iškočiojama ir įklojama į sviestu išteptą skardą. Ant tešlos sudedami romu suvilgyti migdoliniai pyragaičiai, o ant jų suberiami virti ryžiai.

Kepinys kepamas karštoje orkaitėje 25 - 30 min. , kol jo paviršiuje susidaro rusva auksinė pluta.

Prieš patiekiant, pyragaičiai apibarstomi miltiniu cukrumi.

Ingredientai

  • Cukrus:2 šaukštai
  • Druska:1/2 šaukštelio
  • Miltinis cukrus:1-2 šaukštai
  • Pienas:3 stiklinės
  • pyragaičiai (migdoliniai):250 g.
  • Romas:5 šaukštai
  • Ryžiai:1 stiklinė
  • sluoksniuota tešla (atšaldyta):300-400 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?