Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Ryžiai išverdami piene su druska ir cukrumi.
Tešla iškočiojama ir įklojama į sviestu išteptą skardą. Ant tešlos sudedami romu suvilgyti migdoliniai pyragaičiai, o ant jų suberiami virti ryžiai.
Kepinys kepamas karštoje orkaitėje 25 - 30 min. , kol jo paviršiuje susidaro rusva auksinė pluta.
Prieš patiekiant, pyragaičiai apibarstomi miltiniu cukrumi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |