Greitoji paieška

Ryžių pyragaičiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Ryžiai išverdami piene su druska ir cukrumi.

Tešla iškočiojama ir įklojama į sviestu išteptą skardą. Ant tešlos sudedami romu suvilgyti migdoliniai pyragaičiai, o ant jų suberiami virti ryžiai.

Kepinys kepamas karštoje orkaitėje 25 - 30 min. , kol jo paviršiuje susidaro rusva auksinė pluta.

Prieš patiekiant, pyragaičiai apibarstomi miltiniu cukrumi.

Ingredientai

  • Cukrus:2 šaukštai
  • Druska:1/2 šaukštelio
  • Miltinis cukrus:1-2 šaukštai
  • Pienas:3 stiklinės
  • pyragaičiai (migdoliniai):250 g.
  • Romas:5 šaukštai
  • Ryžiai:1 stiklinė
  • sluoksniuota tešla (atšaldyta):300-400 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?