Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Iš nuplautų ir nuluptų obuolių išgremžiami sėklalizdžiai. Paskui obuoliai troškinami cukraus sirupe su gvazdikėliais ir cinamonu. Suminkštėję atvėsinami, į juos pridedama įdaro. Tuomet obuoliai sudedami į lėkštę, apipilami šokoladiniu glajumi ir papuošiama likusiu įdaru. Viršus puošiamas plakta grietinėle, mėgiamais vaisiais.
Reikia atšaldyti prieš valgant.
Įdaras: varškės sūreliai ištrinami su tryniu, citrinos žievele, vanile, mėgstamu džemu bei cukrumi (jo dėkite pagal skonį).
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |