Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Labai paprastutis gaminimo būdas, tačiau galima pirštus apsilaižyt, koks skanus torčiukas :P
Į emaliuotą indą supilamas cukrus ir kaitinama, maišant mediniu šaukštu, kad jis ištirptų. Sudėjus sviestą, irgi visą laiką maišoma, kol pasidarys vienoda masė.
Nukėlus indą nuo ugnies suberiami kukurūzai. Kuo greičiau, maišant šaukštu, stengiamasi kukurūzus apvelti mase, po to jie sudedami į torto formą ir stipriai iš viršaus paslegiami (formos dugnas išklojamas popieriumi, pašlakstytu šaltu vandeniu).
Tortas greitai atšąla ir tuoj gali būti valgomas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |