Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Atšaldyti baltymai plakami, beriant po šaukštelį cukraus tol, kol pasidrys standžios putos. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama nutarkuotos žievelės. Į išklotą popieriumi arba išteptą sviestu bei pabarstytą džiūvėsėliais skardą švirkštu išspaudžiami kūgio formos morengai. Jie kepami pravertoje orkaitėje (100-110 C temperatūroje) ir stebima, kad neparuduotų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |