Greitoji paieška

"Baravykai"

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 3)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Kalėdinis kepinys - "baravykai". Nėra sudėtinga pasigaminti namuose. Ypač skanūs, kol švieži.

Gaminimas

Medus, cukrus ir margarinas pakaitinami. Į praaušusį medų įmušami 2 kiaušiniai ir, subėrus prieskonius, kepimo miltelius, miltus, viskas gerai išmaišoma. Iš tešlos suformuojama baravykų kepurėlės bei koteliai ir iškepama.

Kai kepurėlės ataušta, aštriu peiliu išskobiamos duobutės, o kotelių vienas galas pasmailinamas. Pavilgius kotelius į baltymą, užvožiamos kepurėlės.

Koteliai ir kepurėlių apačios patepami baltu (ištrinama baltymas, 100 g. miltinio cukraus ir truputis citrinos rūgšties), o viršus - šokoladiniu (šokolado plytelė išsukama su trupučiu pieno). Kotelių galiukai pavoliojami meduolio trupiniuose, kad atrodytų lyg žemėti.

Grybai išdžiovinami.

Ingredientai

  • baltas glajus:200 g.
  • Citrinos sultys:truputis
  • Cukrus:200 g.
  • Kepimo milteliai:5 g.
  • Kiaušiniai:4 vnt.
  • Margarinas:100 g.
  • Medus:200 g.
  • Miltai:500 g.
  • Miltinis cukrus:100 g.
  • Pienas:truputis
  • Prieskoniai:1/2 šaukštelio
  • Šokoladas:1 plytelė
  • šokoladinis glajus:150 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

anonimas
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

labai fainas!!

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?