Greitoji paieška

"Baravykai"

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 3)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Kalėdinis kepinys - "baravykai". Nėra sudėtinga pasigaminti namuose. Ypač skanūs, kol švieži.

Gaminimas

Medus, cukrus ir margarinas pakaitinami. Į praaušusį medų įmušami 2 kiaušiniai ir, subėrus prieskonius, kepimo miltelius, miltus, viskas gerai išmaišoma. Iš tešlos suformuojama baravykų kepurėlės bei koteliai ir iškepama.

Kai kepurėlės ataušta, aštriu peiliu išskobiamos duobutės, o kotelių vienas galas pasmailinamas. Pavilgius kotelius į baltymą, užvožiamos kepurėlės.

Koteliai ir kepurėlių apačios patepami baltu (ištrinama baltymas, 100 g. miltinio cukraus ir truputis citrinos rūgšties), o viršus - šokoladiniu (šokolado plytelė išsukama su trupučiu pieno). Kotelių galiukai pavoliojami meduolio trupiniuose, kad atrodytų lyg žemėti.

Grybai išdžiovinami.

Ingredientai

  • baltas glajus:200 g.
  • Citrinos sultys:truputis
  • Cukrus:200 g.
  • Kepimo milteliai:5 g.
  • Kiaušiniai:4 vnt.
  • Margarinas:100 g.
  • Medus:200 g.
  • Miltai:500 g.
  • Miltinis cukrus:100 g.
  • Pienas:truputis
  • Prieskoniai:1/2 šaukštelio
  • Šokoladas:1 plytelė
  • šokoladinis glajus:150 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

anonimas
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

labai fainas!!

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?