Paruošiamas per: 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Norvegiškas kremas, puikiai tinkantis kaip įdaras.
Miltus sumaišyti su krakmolu. Atskiesti grietinėle, sudėti vieną po kito 4 kiaušinių trynius, po to suplaktus kiaušinius, supilti pieną ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol kremas sutirštės.
Maišant atšaldyti ir įpilti truputį vyšninės degtinės. Jeigu kremas per tirštas, galima įdėti, kol jis dar šiltas, 1 - 2 kiaušinių baltymus, išplaktus iki standžių putų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |